2009. május 17., vasárnap

ÉM-22

Régen írtam éttermekről, ennek több oka is van, hol kedvem nem volt, hol lehetőségem. Pedig jártunk éttermekben, majd idővel beszámolók róluk, mert mindenhol dokumentáltam az élményeimet.
Most a Kőlyuk Éttermet szeretném bemutatni, mely valahol Magyarherdtelend, Mánfa környékén található. Egy kedves hölgy ajánlotta nekünk az éttermet, mert a külső alapján nem biztos, hogy betértünk volna.
Bent viszont, nagyon kedvesek voltak és nagyon sokan ültek az asztalok körül és válogattak az étlapról. Az étlap viszonylag átlagos volt, semmi különleges, pl. a vegetáriánusok sajtot vagy rántott gombát választhatnak.
Rendeltünk. Meglepetésünkre 15 percet kellett várni az ételre (ez teljesen jó idő) és ÓRIÁS adagot hoztak, aminek csak a felét tudtuk megenni.
Igaz kétszer hozták ki a salátát, de mikor mutattuk, hogy nekünk már van készségesen visszavitték.
Nemcsak az adag, hanem a íz világa is nagyon kellemes és házias volt az ételnek.
Miután befejeztük, jött a pincér hölgy és kérés nélkül közölte a maradékot becsomagolja. A palacsintát, amit a férjem rendelt elfelejtették, úgyhogy arra kb. 30 percet vártunk és kölcsönösen bámultuk egymást a felszolgálóval. Mi arra gondolva vajon mi történhetett, hogy nem hozzák, ő meg arra, miért nem akarunk fizetni. Végül odasétáltam és elmondtam a problémánkat, 3 perc múlva az asztalon volt a palacsinta.
Tehát kaptunk hideget, meleget ebben az étteremben.


Értékelés: 5 pont.

Nincsenek megjegyzések: