2010. június 8., kedd

Lánybúcsú 2010. II.

Miután a hangulatteremtő alkoholos alapozás meg volt, megkezdődtek a feladatok. A csapat megtartotta a hagyományokat, petrezselyem-értékesítés, póló-aláírtatás, minél több férfival, banán-evés, stb.

Szerencsére Dalmát már körülte az alkohol bátorságot adó ködfelhőcskéje, úgyhogy mosolyogva felvette a pólót. Ekkor Zolinak eszébe jutott, nem hoztunk alkoholos filcet. Mázli, hogy aztán valaki a társaságból mégis előkotort egyet a táskájából. Tehát a filc és a póló rendben volt, a petrezselyem pedig már több csokorba kötve várta sorsát a tasakban.







Az elsőt kínos pillanatok után, szépen lassan belejött a menyasszony az értékesítésbe és az aláírás gyűjtésbe. Zsuzsa menedzserként segítette a petrezselyem bizniszt, hangosan szólította fel a teraszon üldögélő urakat, hogy itt egy menyasszony és vásároljanak tőle. A jó promo mindig számít.



Fél óra alatt elfogyott a zöldség, jó pár aláírás felkerült a pólóra és összegyűlt több mint hétezer forint. Legjobban az idősebb német csoport élvezte a magyar tradíciót, nevettek, fényképezkedtek, aláírtak, fizettek.

Nincsenek megjegyzések: