2010. június 13., vasárnap

Lánybúcsú 2010. III.

Miután elfogyott az összes petrezselyem, (jelzem Zsuzsa besegített, mert a folyamatos menedzselés mellett szépen eszegetett is belőle) és már a pólón is sok aláírás volt található, beültünk a Ser Étterembe az Erkel utcában. Remélem így hívják, mert nem találtam rá utalást a neten. A helyről azt kell tudni, hogy egy pincébe található és 2700,- Ft befizetése után korlátlanul lehet az ételeket fogyasztani, az üdítőket, sört és az asztali bort.
Fogom értékelni később az éttermet, úgyhogy most nem írok részletesen róla, viszont a pincérről már most szólnom kell, mintha egy filmből jelent volna meg, nagyon öreg, vékonyka bácsi volt, vastag sztk keretes szemüveggel és lassan közlekedett. Minden egyes jövetelekor azt hittem kihullik kezéből a porcelán, és NEM. Az esete végén kiderült ő a tulaj.


Az asztal birtokba vétele után megrohamoztuk a svédasztalt, elkezdtük süttetni a grill húsokat, szedtük a salátákat, kóstoltuk az édességet. Ezen idő alatt elcsendesedett a társaság, mindenki az evéssel volt elfoglalva.
Az étkezés után jöhetett a megmérettetés, vajon a menyasszony tökéletes párja - e a vőlegénynek? Mi munkatársak nem sokat aktivizáltuk magunkat a feladatok kiötlésében, megvalósításában. Ezért külön köszönet illeti Timit (aki nagyon sokat dolgozott), Andit és Emesét. Elsőnek a képen látható ételt kellett elfogyasztani kéz és láb segítsége nélkül.
Itt egy dologra nem gondoltunk, hogy Dalma nem nagyon szereti az édességet, lehet sikeresen elfogyott volna ha egyenes perec kerül a tányérjára. Így csak beintések mellett, harapdálta a banánt lelkesen, sajna nem fogyott el, de a társaság elfogadta a teljesítményt.

Következő feladat, testrészek felismerése képekből, hát.... a majomkézről készült fényképre rögtön nemet mondott.
Emlékeztünk egy picit az lánykérsére, ami a New York-ban történt.
Természetesen megkapta a kék harisnyatartót és egy ronda, giccs kínai vázát, mely mindig ránk munkatársakra és a múltra fogja emlékeztetni. A váza egy közös emlék miatt jelentős és nem azért mert ritka ronda....



Ezután jött az activiti játék, ahol a menyasszonynak kellett kitalálni esküvővel kapcsolatos feladványokat.




A feladatok megoldása után - látva, hogy már az étterem dolgozói is mennének haza - fizettünk és távoztunk.
Folytatás következik az esküvőről.

Nincsenek megjegyzések: