2010. december 31., péntek

ÉM-57

kép:innen

A két ünnep közötti időt pihenéssel töltöttük, elhagytuk a lakást, családot…

Mivel a gps mindig más úton vitt vissza a kis hotelbe, ezért bele-bele botlottunk egy-egy étterembe. Így alakult, hogy Kőszegre menet Cákon megálltunk a Csikós Csárdánál.

A nemdohányzó téliesített teraszon ültünk le és forró teát rendeltünk, hogy már addig is melegedjünk míg megérkezik a leves. Természetesen csontlevest rendeltem cérnametélttel, melyet csészébe hoztak 200,- forintért. Semmi extrát nem tudok róla írni, csontleves cérnametélttel, meg lehetett enni. Norbi vasi pecsenyét rendelt én pedig Holsteint vegyes körettel. Nagyon gyorsan kihozták, de sajnos a vasi pecsenye itt fokhagymás sült hús sertésmájas pörkölttel, én ugyanazt kaptam csak máj helyet a tükörtojás csücsült a húsomon. Vagy nem voltunk éhesek, vagy erős volt az illat, de nem nagyon fogyasztottunk, vagy csak nem tetszett a májas trugyi.

Eközben befutott egy sí csapat, úgyhogy a pincérünk örökre eltűnt. Végül szóltunk, hogy csomagolják a maradékot és kérjük a számlát, újabb 30 perc és mindez megérkezett.

Összesen 3600,- forintot fizettünk, de a vacsora ennyit is ért.

Szóval extrára vagy különlegességre nem lehet számítani, annak aki egy jó bőségeset szeretne enni, olcsón, nyugodtan betérhet a Csárdába.

Értékelés: 4 pont

Nincsenek megjegyzések: