2011. március 17., csütörtök

ÉM-61

A csapat kétszer étkezett a 424 Étteremben és nyugodtan állíthatom, mindenki elégedetten távozott. Az éteremet a régi kisvasút állomásból alakították ki, ami nagyon hangulatosra sikerült. A belső tér nem óriási, bár az ismertetőjükben olvastam, hogy 130 embert is le tudnak ültetni, de ebbe beletartozik a terasz is. Eszter mesélte, hogy ez egy igen kedvelt és ismert helyiség és sokan szeretik, látszott is mert mindkétszer tömve volt.


Az étlap igen változatos és felvonultat a hagyományos ételek mellett modernet is. A társaságból többen halászlevet választottak, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Páran a hagyományos húsleves vagy a hagymaleves, fokhagymás sajtleves mellett voksoltak. A hagymaleves az én ízlésemnek kicsit sótlan volt.


A főételeket felsorolni lehetetlen, mert rengeteg féle van, lehet normál adagot és kicsit is kérni. Aki a normált kérte, elfogyasztani nem tudta, mert rengeteg volt. Az ételek dekorációja nagyon hagyományos volt. Miután dugig ettük magunkat jöhetett a desszert, ami nem azért nem fogyott, mert nem volt finom, de már a pukkadás szélén álltunk.


Bár a kinézete a házi túrótortának kicsit bolti volt. Az italokra panasz nem volt a többiektől, a pálinka jó minőségű, a kóla pedig üveges!

Értékelés: 6 pont

Nincsenek megjegyzések: