2010. március 15., hétfő

ÉM-49

A Vodafone Székházban lévő étterembe egy okból járunk. A PASIK. Ez a gyorsétterem kifejezetten gyűjti a jobbnál-jobb fizimiskájú pasikat ebédidőben. Töredelmesen bevallom kolléganőimmel együtt, hogy az étel itt egyáltalán nem érdekel bennünket, sőt a napi kínálat sem, az árak sem és hajlandóak vagyunk sorba állni is.

Amikor rossz napunk van vagy csak legeltetni szeretnénk szemünket, összefogunk és négyes csoportokban átvonulunk az étterembe. Figyelem, ha 12.00-ig nem foglaljuk el a megfelelő megfigyelő helyet, akár ne is próbálkozzunk, mert más hölgycsapatok örömmel megteszik helyettünk.

A gyors étteremnek lehet, hogy van neve, mi persze nem tudjuk, mert az sem érdekelt még soha bennünket, egyszerűen „vodafone”-nak nevezzük. Modern és minimál stílusban van berendezve, letisztult formák, barna színvilággal, fa székekkel. Az árai gyors éttermekhez képest igencsak magasak, egy ebédet kb. 1600,- Ft-ból lehet kihozni. A kínálata elég bő, mindenki talál a fogára valót, aki a magyarosat szereti, aki vega, vagy csak egy levest szeretne enni. A savanyúságok árai már-már felháborítóak.

A felszolgáló lányok egyen pólóban kínálják az ételeket az üvegpult mögül, néha egy unott arcú kifestett hölgy vonul be a pult mögé – valószínűleg étteremvezető – és különböző utasításokat add beosztottjainak. (persze utcai ruhában, semmi munkaruha!). Az ételek ízvilágáról semmi különöset nem lehet írni, mint egy gyors étteremben, válassz menüt, egyél gyorsan, ne törődj az ízekkel.

A neten olvastam, hogy a konyhát egy világhírű és profi csapat építette be.

Szóval nem a jó konyha miatt járunk ide….

Értékelés: 2 pont.

Nincsenek megjegyzések: